Vi har fått tillstånd att bedriva järnvägstrafik!

Vi har fått tillstånd att bedriva järnvägstrafik!

Vi har fått tillstånd att bedriva järnvägstrafik!

Den 26 september fick Infraservice Group tillstånd av Transportstyrelsen att utföra järnvägstrafik. Företaget kommer nu sköta sina egna transporter av maskiner och material. Dessutom utökar man tjänsteportföljen med ytterligare ett verksamhetsområde.– Hittills har vi varit verksamma inom tre affärsområden, bemanning och konsulter, maskintjänster samt entreprenader. Nu kompletterar vi affärsområde maskin med transport- och logistiklösningar. Så om ett företag vill ha hjälp med järnvägstransporter, kan vi fixa det, säger Joakim Stenqvist, VD på Infraservice.

Tillståndet består av två delar – Licens och Säkerhetsintyg A och B. För att bli beviljad måste man uppfylla ett flertal krav och Joakim berättar att man även behöver ha kommit upp till en ”viss nivå” för att klara dessa krav.– Att vi fick det här tillståndet bekräftar att vi har blivit en medelstor aktör på marknaden, vilket vi är otroligt glada för, säger Joakim Stenqvist.

Ska anställa
Just nu söker Infraservice en kvalitets- och säkerhetschef som ska övervaka företagets säkerhetsstyrning. Dessutom siktar man på att göra fler anställningar som kommer vara viktiga i samband med företagets nya tillstånd samt övriga växande verksamhet

Print
Posted: okt 3, 2017,
Kategorier: Aktuellt,
Kommentarer: 0,
Författare: Sofia Lind
Taggar: